اردوغان: 365 هزار سوری از ترکیه به کشورشان بازگشته اند
به گزارش مجله آیرخ، رئیس جمهور ترکیه مدعی شد که سه عملیات نظامی این کشور در سوریه موجب بازگشت 365 هزار سوری به کشورشان شده است.

بهترین تجربه سفر را با تور ترکیه در خاطراتتان ثبت کنید.
به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه امروز (یکشنبه) در مراسم هشتاد و یکمین سالگرد درگذشت مصطفی کمال آتاتورک مؤسس جمهوری ترکیه در آنکارا شرکت کرد.
به نوشته خبرگزاری آناتولی ترکیه، در این مراسم که در کنار محل دفن آتاتورک برگزار گردید، کمال قلیچ دار اوغلو رئیس حزب جمهوری و مرال آکشنر رئیس حزب ایی و نمایندگان دیگر احزاب و فرماندهان ارتش و مسئولان ترکیه نیز حضور داشتند و اردوغان تاج گلی به شکل پرچم ترکیه را در محل دفن آتاتورک قرار داد.
رئیس جمهور ترکیه سپس در سخنان پس از تمجید و بزرگداشت آتاتورک، مدعی شد که در سه عملیات نظامی ترکیه امنیت 8100 کیلومتر مربع در خاک سوریه تأمین شده و 365 هزار پناهنده سوری توانسته اند از ترکیه به کشورشان بازگردند.
منظور اردوغان عملیات سپر فرات در 24 دسامبر 2016 (ششم دی ماه 95) و عملیات شاخه زیتون در تاریخ 20 ژانویه 2018 (30 خرداد سال 97) و عملیات چشمه صلح که از نهم اکتبر گذشته ( 17مهر) شروع شده، است.
او در ادامه بار دیگر گفت که ترکیه با تهدیدات مالی و نظامی به خصوص از طرف خاک سوریه روبرو است و تا کنون توانسته در مقابل تمامی توطئه ها ایستاده و آنها را از بین ببرد.
م
منبع: خبرگزاری فارس