هر یونیت صندوق سرمایه گذاری اقتصادی یکم 2.3 برابر شد
به گزارش مجله آیرخ، خبرنگاران: بورس اوراق بهادار تهران در اطلاعیه ای از شروع معاملات ثانویه صندوق سرمایه گذاری در سهام واسطه گری اقتصادی یکم در بورس اوراق بهادار تهران اطلاع داد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از فارس، همان گونه که قبلا عباس معمارنژاد معاون بیمه و بانک و شرکتهای دولتی وزیر امور اقتصادی و دارایی گفته بود، واحدهای صندوق قابل معامله بورسی به نام صندوق واسطه گری اقتصادی یکم در نماد دارا یکم از امروز در بورس تهران قابل معامله شد.
هر واحد صندوق واسطه گری اقتصادی یکم که مردم به نرخ 100 هزار ریال خریده اند، اکنون به قیمت 232 هزار و 400 ریال خریده و فروش می گردد. یعنی اگر کسی 200 واحد صندوق واسطه گری اقتصادی یکم (دارایکم) را به قیمت دو میلیون تومان خریده ، ارزش پرتفوی وی امروز 4 میلیون 648 هزار تومان شده است.
شروع رسمی معاملات صندوق سرمایه گذاری ETF دولت در بورس
بورس اوراق بهادار تهران با صدور اطلاعیه ای از شروع معاملات ثانویه صندوق سرمایه گذاری در سهام واسطه گری اقتصادی یکم (دارا یکم) قابل معامله در بورس اوراق بهادار تهران اطلاع داد.
در اطلاعیه بورس اوراق بهادار تهران آمده است که معاملات ثانویه صندوق سرمایه گذاری در سهام واسطه گری اقتصادی یکم (دارا یکم) از امروز شنبه 7 تیر ماه 99 در بازار صندوق های قابل معامله در بورس اوراق بهادار تهران شروع می گردد.
در ادامه این اطلاعیه ذکر شده است که تمامی اشخاص دارنده واحدهای صندوق، برای انجام معاملات ثانویه باید با طی فرایندهای مربوطه، اقدام به اخذ کد بورسی نمایند و سرمایه گذاران در صورت عدم مشاهده واحدهای صندوق مذکور در پرتفوی خود نزد کارگزاری، باید درخواست تغییر کارگزار ناظر را به کارگزار خود اعلام نمایند.
منبع: اقتصادنیوز