آمار طلاق در شهرستان هشترود افزایش پیدا نموده است

به گزارش مجله آیرخ، به گزارش خبرنگاران، امین امینیان صبح امروز سه شنبه در مراسم ازدواج آسان هشترود ابراز داشت: ازدواج در شهرستان هشترود کاهش چشمگیری داشته است.

آمار طلاق در شهرستان هشترود افزایش پیدا نموده است

وی اضافه نمود: در مقابل آمار طلاق متاسفانه افزایش یافته است.

وی با مقایسه ازدواج 10 سال گذشته با حال حاضر گفت: در آن زمان از 12 ازدواج یکی منجر به طلاق می شد ولی حالا وضعیت فرق نموده است و این میزان به شدت افزایش نشان می دهد داشته است.

فرماندار هشترود خواهان توجه مردم به مراسمات شاد و نشاط انگیز شد و گفت: شرکت در مراسمات شاد و نشاط اور یاس و ناامیدی را ازبین می برد و از مسئولین ذیربط می خواهم چنین برنامه هایی را گسترش دهند تا شاهد افزایش نشاط و شادابی دربین اقشار جامعه باشیم.

لازم به ذکر است این برنامه به همت اداره ورزش و جوانان هشترود و فرمانداری این شهرستان درسالن دوهزار نفری ورزشگاه آزادی هشترود برگزار گردید.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 9 بهمن 1397 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: ayrokh.ir شناسه مطلب: 97

به "آمار طلاق در شهرستان هشترود افزایش پیدا نموده است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آمار طلاق در شهرستان هشترود افزایش پیدا نموده است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید