بهترین رستوران های ژاپنی در توکیو

به گزارش مجله آیرخ، زمانی که صحبت از غذاهای ژاپنی به میان می آید، بیشتر مردم به سوشی فکر می کنند. البته آشپزی ژاپنی چیزی بیشتراز تهیه انواع سوشی و ماهی خام است. بهترین رستوران های ژاپنی در شهر توکیو قرار دارند؛ از رستوران های کوچک و محلی گرفته تا رستوران هایی که پیروز به دریافت چند ستاره از راهنمای میشلین شده اند. اگر قصد سفر به توکیو را دارید، در ادامه با مجله گردشگری خبرنگاران همراه باشید تا با برخی از بهترین رستوران های ژاپنی در توکیو آشنا شوید.

بهترین رستوران های ژاپنی در توکیو

بهترین رستوران های ژاپنی که غذاهای ژاپنی

رستوران نارسیاوا

این رستوران شیک غذاهای ژاپنی را با سبک مدرن و هنری سرو می کند. خلاقیت در استفاده از مواد اولیه سنتی و تکنیک های آشپزی نوین باعث شده است غذاهای ژاپنی با رویکرد مدرنی در این رستوران سرو شوند. طراحی داخلی رستوران مدرن و جالب است؛ دکور سیاه و براق با میزهای سفید و درهای بزرگ شیشه ای که به مشتریان اجازه می دهد که داخل آشپزخانه را ببینند. کارکنان این رستوران همیشه آماده کمک کردن به مشتریان هستند. این رستوران بسیار محبوب است پس حتماً قبل از رفتن جای خود را رزرو کنید.

سوکیاباشی جیرو

این رستوران یک رستوران کلاسیک است اما یکی از محبوب ترین رستوران های سوشی در شهر توکیو محسوب می شود و پس از دریافت سه ستاره از راهنمای میشلین به عنوان یکی از معروف ترین رستوران های سوشی در جهان شناخته شد. جیرو اونو سرآشپز و مالک این رستوران است. یک از نکات جالب درباره سوکیاباشی جیرو این است که در سال 2014 اوباما به همراه نخست وزیر ژاپن شینزو آبه برای صرف غذا به این رستوران آمدند. این رستوران کوچک است بنابراین پیش از رفتن جای خود را رزرو کنید. افرادی که به توکیو سفر می کنند حتماً باید برای خوردن سوشی های تازه این رستوران سری به آن بزنند. در این رستوران انتظار منو نداشته باشید زیرا غذای شما بر اساس آنچه آشپزخانه آماده کرده است سرو می شود.

رکورینشا توکیو

اگرچه رامن غذای دانشجویان محسوب می شود اما این رستوران سرو این غذا را به یک هنر تبدیل کرده است. مشتریان ساعات طولانی در صف می ایستند تا این نودل های خوشمزه خانگی را میل کنند. بیشتر مشتریان به نودل تسوکمن که نودل به همراه گوشت است علاقه دارند. این رستوران مورد علاقه مردم محلی و گردشگران است و مردم از ساعت 11 برای صرف ناهار در صف می ایستند.

تاکازاوا

این رستوران، رستورانی بسیار خاص است که در ماه تنها 20 وعده شام سرو می کند. تاکازاوا در پشت یک در پنهان در میناتو قرار گرفته است. سرآشپز این رستوران یوشیاکی تاکازاوا در اتاقی که تنها 3 میز دارد، غذاهایی الهام گرفته از غذاها و تکنیک های آشپزی فرانسوی و ژاپنی سرو می کند. او غذاها را در آشپزخانه ای که در وسط اتاق قرار گرفته آماده می کند و در فاصله کمی از مشتریان قرار می دهد. همسر او در نقش پیشخدمت است و خوراکی هایی مانند قارچ و سبزیجات و بستنی کاری را سرو می کند. زیبا ترین معابد توکیو

کوزوئه در پارک هیات با سرو کایسکی

این رستوران در طبقه 49 ساختمان پارک هیات توکیو قرار گرفته است و قصد دارد به غذاهای ژاپنی کیفیت جدیدی ببخشد. آنها برای پخت و سرو کایسکی یکی از معروف ترین سبک های سرو غذاهای ژاپنی، پیروز به دریافت 3 ستاره از میشلین شده اند. پیشخدمت های این رستوران در لباس های زیبای کیمونو غذا را برای مشتریان سرو می کنند. اگر قصد دارید به یکی از رستوران های ژاپنی بروید پیشنهاد می کنیم حتما این رستوران را در برنامه خود قرار دهید. حتماً یک میز در کنار پنجره رزرو کنید تا از منظره زیبای کوه فوکی لذت ببرید.

نیهون ریوری ریوگین با سرو کایسکی

کایسکی یکی از سبک های سرو غذاهای سنتی در ژاپن است و غذاهای مختلف به طور جداگانه روی یک سینی سرو می شوند. در منوی کایسکی این رستوران بیش از 12 غذا وجود دارد که هر کدام از مواد اولیه فصلی تهیه اما با سبک غربی سرو می شوند. این رستوران تنها 18 میز دارد و فضای آن فضایی بسیار صمیمی است. سرآشپز سیجی یاماتو غذاهای خوشمزه مانند میوه ی یخ زده با نیتروژن مایع را به همراه آب میوه داغ و دورچین هایی از فوگو یا بادکنک ماهی برای مشتریان سرو می کند. خرید بلیط هواپیما تهران توکیو

منبع: مجله دور و نزدیک
انتشار: 5 دی 1400 بروزرسانی: 5 دی 1400 گردآورنده: ayrokh.ir شناسه مطلب: 2077

به "بهترین رستوران های ژاپنی در توکیو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهترین رستوران های ژاپنی در توکیو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید