سازمان دهی ارتباط دانشگاه ها با هیات دولت
به گزارش مجله آیرخ، به گزارش خبرنگاران، جبارعلی ذاکری صبح امروز در نشست روسای دانشگاه های کشور در دانشگاه علم و صنعت گفت: در شرایطی که جامعه با یک بحران ذهنی و عدم اعتماد به آینده رو به رو گردیده است، باید ارتباط جدی میان دولت و مجموعه هایی که مولد فکر هستند توسعه یابد.

وی اضافه کرد: ارتباط دولت با جامعه دانشگاهی که مولد فکر است باید بیش از گذشته افزایش یابد.
رئیس دانشگاه علم و صنعت اعلام نمود: ضروری است ارتباط دانشگاه ها با هیات دولت از طریق کارگروه هایی سازمان دهی گردد تا در زمینه های مختلف به جامعه آرامش ببخشیم.
ذاکری اعلام نمود: سازمان دهی ارتباطات دانشگاه ها با سایر نهادها از جمله مجلس و تشخیص مصلحت نظام از دیگر پیشنهادات جامعه دانشگاهی به شمار می رود.
رئیس دانشگاه علم و صنعت گفت: واگذاری ماموریت ها به دانشگاه ها، به کارگیری ظرفیت اساتید در ارتباطات بین المللی، یاری به برطرف موانع صنعت و فراوری از دیگر موضوعاتی است که دانشگاه ها انتظار دارند دولت به آنها توجه کند.
ذاکری اضافه کرد: همچنین بازگرداندن سیاست های خرد و کلان که از وزارت علوم گرفته گردیده از دیگر انتظارات دانشگاهیان به شمار می رود.
وی تاکید نمود: ما معتقدیم باید در تمامی قراردادهای بین المللی یک شریک دانشگاهی حضور داشته باشد.
منبع: خبرگزاری مهر