کیش پیاز و گوجه فرنگی

به گزارش مجله آیرخ، مواد تشکیل دهنده این کیش تخم مرغ و گوجه فرنگی است و برای وعده صبحانه بسیار مناسب است.

کیش پیاز و گوجه فرنگی
  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه: 25 دقیقه
  • زمان پخت: 45 دقیقه

مواد لازم

  • 210 گرم خمیر پای آماده (یا خمیر پیتزا)
  • 340 گرم گوجه فرنگی
  • یک قاشق غذاخوری کره
  • نصف پیمانه پیاز خرد شده
  • 3 عدد تخم مرغ
  • ¾ پیمانه شیر یا خامه کم چرب
  • 3 قاشق غذاخوری آرد کامل
  • 1 قاشق غذاخوری ریحان تازه
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری خردل
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • یک پیمانه پنیر چدار رنده شده

طرز تهیه

1- خمیر پای را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم گردد. سپس آن را به میزان قالب گردی که دارید برش دهید. در صورت تمایل، می توانید لبه های خمیر را چین دهید. فر را با دمای 425 درجه فارنهایت روشن کنید. روی خمیر فویل بکشید و به مدت 8 دقیقه در فر بپزید. سپس فویل را بردارید و 5 دقیقه دیگر بپزید تا طلایی گردد. آن را از فر خارج کنید و کنار بگذارید.

2- در این فاصله، گوجه فرنگی ها را چهار قاچ کنید. تخم های داخل آنها را خارج کنید. در یک تابه میانه، کره را آب کنید و پیازها را تفت دهید تا کاملا طلایی شوند. برای اینکه کره نسوزد خیلی کم روغن اضافه کنید.

3- در یک کاسه میانه، تخم مرغ ها را با هم هم بزنید. سپس، آرد، ریحان، خردل و فلفل سیاه را اضافه کنید و هم بزنید.

4- برای درست کردن کیش، پنیر را روی خمیر بریزید، روی آن مخلوط پیاز را اضافه کنید. دوباره پنیر بریزید. یک ردیف گوجه فرنگی بچینید و دوباره پنیر بریزید. خیلی آرام، مخلوط تخم مرغ را روی آنها بریزید. در آخر نیز

در صورت تمایل، پاپریکا بپاشید.

5- کیش را به مدت 35 تا 40 دقیقه در فر بگذارید تا همه مواد به خوبی پخته شوند. در صورت احتیاج، 10 دقیقه آخر روی آن فویل بکشید تا نسوزد.

ارزش غذایی

  • کالری: 352
  • چربی: 23 گرم
  • کلسترول: 146 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 26 گرم
  • فیبر: 1 گرم
  • قند: 3 گرم
  • پروتئین: 11 گرم
  • سدیم: 426 میلی گرم
  • پتاسیم: 269 میلی گرم
  • کلسیم: 202 میلی گرم
  • آهن: 1 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 18 مرداد 1401 بروزرسانی: 18 مرداد 1401 گردآورنده: ayrokh.ir شناسه مطلب: 2292

به "کیش پیاز و گوجه فرنگی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کیش پیاز و گوجه فرنگی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید