بریان ماهی خوشمزه و لذیذ

به گزارش مجله آیرخ، در گزارش زیر طرز تهیه بریان ماهی را به شما آموزش می دهیم.

بریان ماهی خوشمزه و لذیذ

به گزارش ، بریان ماهی یکی از غذا های لذیذ استان سیستان و بلوچستان است که با ماهی تن تهیه می شود. البته می توان برای تهیه این غذا در جایی که ماهی تن پیدا نمی شود از تن ماهی مرغوب نیز استفاده کرد.

ماهی تن: 500 گرم

پیاز متوسط: 1 عدد

سیر: 3 حبه

برنج: 4 پیمانه

گوجه فرنگی: 4 عدد

روغن مایع: به اندازه لازم

گشنیز: به اندازه لازم

فلفل سبز: به مدار لازم

رب گوجه فرنگی: به اندازه لازم

نمک: به اندازه لازم

ماهی را در روغن کمی تفت می دهیم.

سپس پیاز و گوجه فرنگی، فلفل سبز، سیر و گشنیز را در روغن کمی تفت داده به مدت 10 دقیقه آن ها را هم می زنیم.

سپس ادویه و رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم.

ماهی سرخ شده را کف قابلمه می گذاریم و سس آماده شده را به آن اضافه می کنیم.

در نهایت برنج را آبکش نموده روی آن می ریزیم و صبر می کنیم تا با حرارت ملایم حدود 20-30 دقیقه پخته شود؛ و برنج دم بکشد.

این غذا را می توانید بدون برنج هم سرو کنید ویا در کنار برنج از آن استفاده کنید.

منبع: غذالند

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 11 مرداد 1404 بروزرسانی: 11 مرداد 1404 گردآورنده: ayrokh.ir شناسه مطلب: 2611

به "بریان ماهی خوشمزه و لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بریان ماهی خوشمزه و لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید