طرز تهیه سالاد ماکارونی با کالباس به روش مجلسی و رستورانی
به گزارش مجله آیرخ، سالاد ماکارونی یک پیش غذا یا حتی غذای اصلی است که می توان هم آن را کاملا به صورت گیاهی درست کرد، هم مرغ و کالباس در آن ریخت و متفاوتش کرد. قبلا در کتاب کاله طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ را مرور کردیم این بار و در ادامه طرز تهیه سالاد ماکارونی با کالباس را مرور می کنیم. همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه سالاد ماکارونی با کالباس
- ماکارونی فرمی یک بسته
- کالباس دو فنجان
- سس مایونز یک ونیم فنجان
- پیازچه (ریز خرد شده) یک سوم فنجان
- جعفری (تازه، ریز خرد شده) یک چهارم فنجان
- سس خردل یک قاشق غذاخوری
- آب لیمو دو قاشق غذاخوری
- خیارشور (ریز خرد شده) 8 عدد
- فلفل دلمه ای (خرد شده) یک دوم فنجان
- هویج (خرد شده) دو عدد
- روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سالاد ماکارونی با کالباس
1. آماده کردن مواد داخل سالاد
اولین مرحله از طرز تهیه سالاد ماکارونی با کالباس آماده کردن مواد داخل سالاد است. دقت داشته باشید بخشی از مواد داخل سالاد، مثل ماکارونی را باید آبکش کنید و بعضی مثل هویج را باید بپزید و باقی را بعد از خرد کردن باید آماده نموده تا در نهایت با ماکارونی و هویج مخلوط کنید.
پس ابتدا موادی که باید خرد شوند از جمله کالباس، جعفری، پیازچه، هویج، فلفل دلمه ای و خیارشور را آماده و خرد کنید. سپس هویج را بگذارید تا اندکی با آب بپزد. سپس این مواد را گوشه ای بگذارید و سراغ آبکش کردن و پختن ماکارونی بروید.
درست مثل آماده کردن همه غذاهایی که ماکارونی دارد ماکارونی را آبکش کنید، برای این کار کافی است در یک قابلمه بزرگ آب بریزید و بگذارید با نمک بجوشد بعد از جوش آمدن، ماکارونی را اضافه نموده و بگذارید به مدت 15 تا 20 دقیقه برحسب نوع ماکارونی بپزد و آبکش کنید. سپس آبکش کنید و بگذارید خنک گردد.
نکاتی برای آبکش کردن ماکارونی
- مراقب باشید ماکارونی را خیلی کم یا خیلی زیاد نپزید. بهتر است آن را تا زمانی که نرم گردد بپزید اما نرمیش آنقدری نباشد که له شده باشد.
- برای اینکه ماکارونی تمام سس را جذب نکند، آن را خوب آبکش کنید و قبل از مخلوط کردن سس اجازه دهید کاملا خنک گردد. فقط ماکارونی را هر چند وقت یکبار در حین سرد شدن هم بزنید تا به هم نچسبد.
2. آماده کردن سس سالاد ماکارونی
بعد از آماده کردن مواد داخل سالاد ماکارونی نوبت آماده کردن سس است. برای تهیه سس ماکارونی کافی است، آبلیمو، سس مایونز و سس خردل را به همراه روغن زیتون و نمک و فلفل و آویشن مخلوط کنید. سس شما آماده است.
3. آماده کردن سالاد ماکارونی و سرو آن
آخرین مرحله از طرز تهیه سالاد ماکارونی با کالباس این است که سس و مواد را با هم مخلوط کنید. کافی است در ظرف مناسب سروتان مواد داخل سالاد را بریزید و سپس سس را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس به خورد مواد داخل سالاد برود. سالاد ماکارونی شما آماده است. نوش جان!
نکات مهم برای تهیه سالاد ماکارونی
برای تزیین سالاد ماکارونی می توانید از ایده های مطرح شده در مطلب روش تزیین سالاد ماکارونی بهره ببرید.
اگر از علاقه مندان به سالاد ماکارونی هستید توصیه می کنیم طرز تهیه سالاد ماکارونی ساده را هم مطالعه کنید.
علاقه مندان و عاشقان ماکارونی می توانند با تهیه انواع ماکارونی فرمی غذاهای مختلفی از جمله طرز تهیه کوکوی ماکارونی را در کتاب کاله آوردیم در کنار طرز تهیه ماکارونی ساده را مطالعه نمایند.
نکاتی برای تهیه سالاد ماکارونی با کالباس
سالاد ماکارونی غذایی خوشمزه است که هم می توانید آن را برای یک وعده غذایی در خانه آماده کنید هم با آن مهمانی ها و دورهمی هایتان را بیارید. از طرف دیگر چون این غذا سرد سرو می گردد، می توانید آن را برای پیک نیک ها هم تهیه کنید. اما نکته مهم این است که این غذا را هم باید با دقت تهیه کنید و خوب است نکاتی را برای تهیه بهتر آن بدانید.
سس سبک تر و طعم دار برای سالاد پاستا
خیلی ها بنابه دلایلی نباید سس بخورند یا سس هایشان باید سبک و کم کالری باشد در این صورت بهتر است سس مایونز و خردل استفاده ننمایند و به جای آن ها میزانی ماست کم چرب جایگزین نمایند. یا حتی اگر گیاه خوارند صرفا از روغن زیتون استفاده نمایند و سالاد را با ادویه هایی مثل پودر سیر، آویشن و سبزیجات مثل شوید و جعفری معطر و مجذوب کننده نمایند.
گزینه های مناسب برای تنوع دادن به سالاد ماکارونی
دستور تهیه سالاد ماکارونی با کالباسی که ما اینجا گفتیم خیلی ساده است شما می توانید سالادتان را با سبزیجات، انواع پنیر و گوشت مثل گوشت مرغ متنوع کنید. حتی اضافه کردن تخم مرغ آب پز هم گزینه مناسبی برای کامل کردن این سالاد است. طرز تهیه تخم مرغ آبپز را می توانید در کتاب کاله مطالعه کنید.
روش نگهداری سالاد ماکارونی
اگر سالاد ماکارونی را در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید تا سه روز ماندگاری دارد. در روز دوم برترین طعم را دارد، بنابراین توصیه می کنیم سالاد ماکارونی را از قبل تهیه کنید!
برای ایمنی غذا هم بهتر است سالاد ماکارونی را بیش از دو ساعت در دمای اتاق نگذارید.
منبع: کتاب کاله