طرز تهیه شیرینی کنجدی

به گزارش مجله آیرخ، شیرینی کنجدی به خاطر خواص زیاد کنجد موجود در آن، یک میان وعده مقوی به حساب می آید. به ویژه اگر این شیرینی در منزل تهیه گردد و از سلامت بیشتری برخوردار باشد خوردن آن نیز بسیار توصیه می گردد. پس با ما همراه شوید تا طرز تهیه این شیرینی مقوی و خوشمزه را آموزش ببینید.

طرز تهیه شیرینی کنجدی

به گزارش خبرنگاران به نقل از ستاره،شیرینی کنجدی بسیار خوشمزه است و طرز تهیه راحتی دارد. مواد لازم برای تهیه این شیرینی، اغلب در همه منازل یافت می گردد.

مواد لازم شیرینی کنجدی

روغن صاف (مخصوص شیرینی پزی)250 گرم
پودر قند150 گرم
آرد400 گرم
کنجد خام70 گرم
تخم مرغ کامل1 عدد
زرده تخم مرغ1 عدد

طرز تهیه شیرینی کنجدی

  1. پودر قند و روغن را در یک ظرف بریزید و آن را با همزن بزنید تا کاملا سفید و یکدست گردد.
  2. اکنون تخم مرغ، زرده تخم مرغ و کنجد را به آن بیفزایید و دوباره کمی آن را هم بزنید.
  3. آرد را الک و آهسته آهسته آن را به مخلوط اضافه کنید و همزمان آن را نیز هم بزنید تا یک خمیر یک دست حاصل گردد.
  4. خمیر حاصله را کمی ورز دهید و سپس آن را به یاری یک وردنه به قطر نیم سانت پهن کنید.
  5. سینی فر را کمی چرب کنید.
  6. اکنون خمیر را با قالب مورد نظر برش بزنید و قالب های شیرینی را در سینی فر بچینید.
  7. فر را روی حرارت 175 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم گردد.
  8. وقتی فر گرم شد سینی حاوی قالب های شیرینی را به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید.
  9. پس از 20 دقیقه سینی را از فر خارج و کمی صبر کنید تا خنک گردد.
  10. سپس شیرینی ها را از سینی جدا کنید و در ظرف سرو بگذارید.
  11. شیرینی کنجدی آماده پذیرایی از مهمان است...
منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 18 آبان 1399 بروزرسانی: 18 آبان 1399 گردآورنده: ayrokh.ir شناسه مطلب: 1419

به "طرز تهیه شیرینی کنجدی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی کنجدی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید