مقاله: طرز تهیه آش عناب؛ غذایی سنتی و خوشمزه
به گزارش مجله آیرخ، نمک و دارچین و ادویه را همراه با پیاز تفت داده شده اضافه کنید. اجازه دهید لوبیا پخته شود سپس برنج خیسانده را همراه با خلال بادام اضافه کنیدو به آن آب اضافه کنید، بعد از اینکه برنج کاملا پخته شد عناب ها را که زخمی کرده اید به بقیه مواد اضافه کنید.
ابتدا لوبیا را از شب قبل بخیسانید و موقع بار گذاشتن آبش را دور بریزید وآب تازه اضافه کنید وبگذارید کاملا بپزد.
مزاج این آش معتدل است و با توجه به سردی وخشکی فصل پاییز مناسب این فصل می باشد.
در آخر رب انار به عنوان چاشنی یا شیره انگور را بسته به ذائقه خود به دلخواه اضافه کنید و اجازه دهید آش عناب کاملا جا بیفتد.
منبع مقاله: طرز تهیه آش عناب؛ غذایی سنتی و خوشمزه
انتشار: 6 دی 1400
بروزرسانی: 6 دی 1400
گردآورنده: ayrokh.ir
شناسه مطلب: 2079
به "مقاله: طرز تهیه آش عناب؛ غذایی سنتی و خوشمزه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه آش عناب؛ غذایی سنتی و خوشمزه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید