این ماکارونی کلسترول خون را کاهش می دهد

به گزارش مجله آیرخ، خوردن جو و محصولات تهیه شده با آن 2 نوع کلسترول بد را کاهش می دهد. جو حاوی بتا گلوکان، مسئول کاهش کلسترول بد و فیبر محلول است که برای فلور روده مفید محسوب می گردد.

این ماکارونی کلسترول خون را کاهش می دهد

به گزارش خبرنگاران، جو حاوی بتا گلوکان، مسئول کاهش کلسترول بد و فیبر محلول است که برای فلور روده مفید محسوب می گردد و باکتری های خوب مانند لاکتوباسیل ها را افزایش و در عین حال باکتری های بدی مانند انتروباکتریاسه را کاهش می دهد. کلسترول غیر HDL شامل آن دسته از لیپوپروتئین هایی است که خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد.

آنالیز و تجزیه و تحلیل مطالعات مختلف تایید می نماید که جو می تواند 2 نوع کلسترول بد را حداقل تا هفت درصد کاهش دهد. دکتر ولادیمیر ووکسان، از محققان این تحقیق، گفت: جو اثر کاهشی بر کل کلسترول بد در افراد پرخطر دارد اما می تواند برای کسانی که کلسترول بالا ندارند نیز مفید باشد.

در یک مطالعه متفاوت شرکت کنندگانی که ماکارونی غنی شده با سه گرم بتا گلوکان جو مصرف کردند، از افزایش باکتری های خوب روده و کاهش کلسترول LDL بهره مند شدند. شرکت کنندگان این تحقیق به مدت 2 ماه هر روز 100 گرم ماکارونی متشکل از 25 درصد آرد جو و 75 درصد آرد گندم دوروم مصرف کردند.

این ترکیب غذایی به وسیله بدن شرکت کنندگان در این آزمایش به خوبی تحمل شد و هیچ نشانه ای از درد شکم یا نفخ در آنان دیده نشد. علی رغم این واقعیت که جو دارای بتا گلوکان بیشتری نسبت به جوی دوسر است و فواید متعددی برای سلامتی دارد اما به میزان بعضی دیگر از غذاهای سالم محبوب نیست.

جو حاوی کالری کمتر و پروتئین و فیبر بیشتر نسبت به جو دوسر است که فاکتورهای مهمی برای افراد دارای مسائل رژیم غذایی یا وزن به شمار می آید.

دکتر ووکسان معتقد است پس از آنالیز شواهد می توان گفت جو به طور کلی در کاهش خطر بیماری های قلبی عروقی به میزان جو دوسر موثر است.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 26 شهریور 1401 بروزرسانی: 26 شهریور 1401 گردآورنده: ayrokh.ir شناسه مطلب: 2315

به "این ماکارونی کلسترول خون را کاهش می دهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "این ماکارونی کلسترول خون را کاهش می دهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید