طرز تهیه محلبی زعفرانی؛ دسر ترکیه ای

به گزارش مجله آیرخ، محلبی از معروف ترین دسرهای ترکیه ای و است که با روش مختلفی می توان آن را تهیه نمود و با استفاده از مواد مختلف طعم های متفاوتی به آن بخشید.

طرز تهیه محلبی زعفرانی؛ دسر ترکیه ای

اگر شما از آن دوست داران حرفه ای طعم شیرین هستید محال است که وعده غذایی خود را با خوردن یک دسر شیرین به خاتمه نرسانید. دسرها فرصتی ویژه برای شما هستند تا قدرت آشپزی خود را در کوتاه ترین زمان به رخ مهمانان و دوستان خود بکشید. ترک های ترکیه با اعمال تغییرات با سبک ویژه و خاص بر روی مواد غذایی، دسر ها و غذاهای بی نظیری تهیه می نمایند که شما نیز می توانید آن را پیشه کنید و دسرهای بسیار خوشمزه تهیه نمایید. یکی از دسر های خوشمزه و بی نظیر ترکیه ای، محلبی است که ترکیبی مانند فرنی داد که با روش های مختلف می توان طعم های متفاوت ایجاد کرد و از خوردن آن لذت برد. اگر شما دوستان طعم فرنی یا دسرهای ترکیه ای را دوست دارید، با ما همراه باشید تا طرز تهیه محلبی زعفرانی این دسر خوشمزه را خدمتتان ارائه گردد.

مواد لازم جهت تهیه دسر محلبی زعفرانی

شیر 1 لیوان
نشاسته ذرتنصف قاشق غذاخوری
آرد برنجنصف قاشق غذاخوری
شکر2 قاشق غذاخوری
وانیلنوک قاشق چای خوری
زعفران دم شده غلیظبه میزان لازم
گلاب1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه دسر محلبی زعفرانی

  1. آرد و نشاسته را داخل شیر سرد ریخته و به خوبی بهم بزنید تا یکدست گردد.
  2. مخلوط بدست آمده را روی شعله قرار دهید و شکر را به آرامی به آن اضافه کنید و مرتب بهم بزنید.
  3. این حرارت و هم زدن را تا زمانی ادامه خواهیم داد که حباب بزند و به غلظت فرنی (غلیظ گردد) درآید.
  4. در خاتمه وانیل، زعفران و گلاب را به ماده غلیظ خود اضافه نمایید و قابلمه رو از روی شعله بردارید.
  5. در قالب های مورد نظر خود بریزید و با موادی مثل پودر پسته و غنچه گل رز آن ها را تزیین کنید.

ترکیب دسر محلبی زعفرانی و ساده

نکات

  • باید زیر شعله کم باشد تا مواد شما ته نگیرد.
  • باید مرتب مواد را بهم بزنید تا غلیظ گردد.
  • اگر تمایل دارید دسر شما به اشکال مختلف سرو گردد باید مواد را غلیظ تر از روی حرارت بردارید و داخل قالب های سیلیکونی که از قبل چرب شده است، بریزید و در یخچال بگذارید تا به خوبی سفت گردد. در این حالت می توانید دسر را در ظرف مخصوص برگردانید و تزیین کنید.
  • می توانید دسر محلبی زعفرانی را با ژله ترکیب نمایید و به صورت دو رنگ آن را سرو نمایید به این صورن که ژله به همراه میوه را درست نمایید و در یخجال بگذارید تا سفت گردد سپس مواد را پس از برداشتن از روی شعله بر روی ژله سفت شده بریزید و در یخچال بگذارید تا سفت گردد.
  • برای تزیین محلبی زعفرانی، علاوه بر ژله می توانید از نیز استفاده نمایید.
  • می توانید دسر را بدون حضور زعفران، نیز تهیه فرمایید.
  • از مارگارین نیز می توان بهره ببرید.

نکته

شما می تونید پس از اضافه نمودن تمام مواد و هم زدن، پس از برداشتن ظرف از روی شعله، آن را به مدت 3 تا 5 دقیقه، با همزن هم بزنید و سپس در قالب بریزید برای روی دسر، ژله توت فرنگی را که از قبل تهیه نموده اید به آن اضافه کنید و با توت فرنگی تزیین نمایید.

ترکیب دسر محلبی و ژله میوه ای

دسر محلبی زعفرانی آماده سرو است امیدواریم لذتی بی نهایتاز طعم آن ببرید. نوش جان... .

گروه آشپزی خبرنگاران

منبع: ستاره
انتشار: 11 آذر 1399 بروزرسانی: 11 آذر 1399 گردآورنده: ayrokh.ir شناسه مطلب: 1469

به "طرز تهیه محلبی زعفرانی؛ دسر ترکیه ای" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه محلبی زعفرانی؛ دسر ترکیه ای"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید