طرز تهیه پلو ترش خوشمزه

به گزارش مجله آیرخ، در این مطلب دستورالعمل تهیه پلو ترش را به شما عزیزان آموزش داده ایم.

طرز تهیه پلو ترش خوشمزه

به گزارش، پلو ترش غذای ایرانی بسیار لذید که با گوجه فرنگی و گرد غوره درست می گردد و طعم و بویی به یاد ماندنی دارد. گوجه فرنگی به سلامت چشم یاری می نماید. از آنجایی که گوجه فرنگی سرشار از ویتامین A، فولات، تیامین، نیاسین، ب کمپلکس، فلانوئید ها و... است برای سلامت چشم بسیار مفید است. علاوه بر آن، بدن را در برابر رادیکال های آزاد مقاوم می نماید. از فواید کرفس می توان به مواردی، چون کاهش دهنده فشار خون، ضد افسردگی، کاهش دادن کلسترول خون، یاری به درمان کم کاری تیروئید، کاهش دهنده وزن و یاری کننده به لاغری اشاره نمود.

مواد اولیه پلو ترش خوشمزه

  • مرغ 750 گرم
  • سبزی پلو 1 کیلوگرم
  • برنج 5 پیمانه
  • گرده غوره نصف پیمانه
  • فلفل سیاه و نمک نصف پیمانه
  • پیاز 2 عدد
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • زعفران به میزان لازم
  • کرفس 1 شاخه
  • گوجه فرنگی 1 عدد

طرز تهیه پلو ترش خوشمزه

1. برنج را شسته و بخیسانید. سبزی پلویی را خرد کنید.

2. پیاز را در روغن بریزید و تفت دهید. سپس کرفس و مرغ و فلفل و نمک را اضافه نموده و کمی تفت دهید تا نیم پز شوند.

3. سپس به آن رب گوجه فرنگی و زعفران اضافه می کنیم.

4. پس از جوشاندن برنج و آبکش کردن آن سبزی خرد شده را لابلای آن قرار دهید.

5. در یک قابلمه مقداری از برنج را میریزیم و موادی که آماده نموده ایم را روی آن قرار می دهیم.

6. مقداری پیاز خام خلال شده روی مرغ ها میچینیم و روی آن هم کمی گوجه خلال شده قرار می دهیم.

7. در سرانجام، روی آن ها گرد غوره میریزیم و باقیمانده برنج را داخل قابلمه ریخته و می گذاریم تا دم بکشد.

نکات: برای ترش و مزه دار شدن مرغ، باید شعله ملایم و زمان پخت طولانی تر باشد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 23 فروردین 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: ayrokh.ir شناسه مطلب: 168

به "طرز تهیه پلو ترش خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پلو ترش خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید