طرز تهیه میرزاقاسمی؛ گیلان را به خانه بیاورید

به گزارش مجله آیرخ، میرزا قاسمی غذای خوشمزه ای است که شاید بارها آن را چشیده باشید؛ ترکیبی از بادمجان کبابی، سیر فراوان، رب، گوجه تازه و تخم مرغ که هم با برنج و هم با نان سرو می گردد. غذایی که بسیار راحت و سریع طبخ میگردد و طعم جذابش از یادتان نخواهد رفت.

طرز تهیه میرزاقاسمی؛ گیلان را به خانه بیاورید

مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی:

  • بادمجان: 5 عدد میانه
  • گوجه فرنگی تازه: 2 عدد
  • سیر: یک بوته
  • تخم مرغ: 3 عدد
  • روغن و فلفل و نمک: به اندازه لازم

طرز تهیه و دستور پخت میرزا قاسمی:

1. در ابتدا بادمجان ها را کباب می کنیم سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان ها را جدا می کنیم. پس از آن بادمجان ها را ساطوری می کنیم.

2. حال نوبت به گوجه ها می رسد. گوجه فرنگی ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را می گیریم و سپس خرد می کنیم.

3. سیر را کوبیده و داخل روغن داغ که از قبل در تابه و روی اجاق آماده شده است می ریزیم تا کمی سیرها سرخ گردد.

4. سپس بادمجان ها و گوجه های آماده شده را به همان تابه اضافه نموده و سرخ می کنیم. این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه می دهیم.

5. حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار می دهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ ها را شکسته و مخلوط می کنیم و انقدر هم می زنیم تا بسته شده و سرخ گردد

6. بعد بادمجان ها و تخم مرغ ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط می کنیم.

7. می توانید تخم مرغ را جدا نیمرو کنید و روی میرزاقاسمی بگذارید.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 20 مهر 1400 بروزرسانی: 20 مهر 1400 گردآورنده: ayrokh.ir شناسه مطلب: 1999

به "طرز تهیه میرزاقاسمی؛ گیلان را به خانه بیاورید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه میرزاقاسمی؛ گیلان را به خانه بیاورید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید